Fagersta
  Nyheter
  Fagersta  
 
  Fagersta  
 
  Fagersta  
 
 
 

161003 Calderys förvärvar Fagersta Eldfasta, ett företag som erbjuder eldfasta installationstjänster i Sverige.

  • Fagersta Eldfasta är ett välkänt varumärke på marknaden för högkvalitativa installationstjänster och har en kundportfölj med lång historik.
  • Calderys, som är Imerys monolitiska eldfasta division, har som mål att bevara varumärket och expandera inom eldfasta installationer i Norden med hjälp av Fagerstas höga servicenivå till kunder.


150101 Vi har investerat i en ny Högtemperatur ugn, vilken kan bränna gods upp till 1350 grader C. Till en del av våra kunder medför detta avsevärt kortare leveranstider för ugnsdelar som måste levereras sintrade i hög temperatur


151007 Certifierad termograför! Vi har låtit certifiera en av våra medarbetare vid ITC (Infrared training center) Certifikat no. 2015NO39N004. En termografisk kartläggning av heta ytor kan upptäcka skador på infordring, samtidigt som det ger en energi-ekonomisk översikt. Mycket energiförbrukning kan besparas genom ett bra ugnsunderhåll, varav de flesta investeringar i den eldfasta infordringen betalar sig på kort tid.


Koncentration till Höganäs
Från 2010 har vi koncentrerat all vår lagerverksamhet till Höganäs. Vi har expanderat vår prefabavdelning och hanterar enheter upp till 10 ton.

Ni når vårt kontor på 042-361230.
Via vår kontaktsida hittar ni samtliga projektledare som ni kan nå dygnets alla timmar, 365 dagar om året.